Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / 0pwifknmlkmc5m - 10.10.2019 19:55 | son güncelleme:

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika / 0pwifknmlkmc5m - 10.10.2019 19:55 | son güncelleme:. 10.10.2019 19:55 | son güncelleme: Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.

İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı. Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En az yarım dakika sürdü. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler.

Son Dakika Istanbul Arnavutkoy De Korkutan Deprem Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim
Son Dakika Istanbul Arnavutkoy De Korkutan Deprem Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. İstanbul genelinde hissedilen deprem meydana geldi.

İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu.

İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İstanbul'da son dakika deprem oldu! İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04. Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı.

Son Dakika Marmara Bolgesi Nde Korkutan Deprem Istanbul Basta Olmak Uzere Cevre Illerde Hissedildi Son Dakika
Son Dakika Marmara Bolgesi Nde Korkutan Deprem Istanbul Basta Olmak Uzere Cevre Illerde Hissedildi Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi.

Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Deprem çevre illerden de hissedildi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Haberi Marmara Da Deprem Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberi Marmara Da Deprem Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7.

Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04.

Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 1100'da deprem hissedildi istanbul'da deprem. Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar